<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitaalisuuden arkkitehdit

Azure Data Architect

Cloud1 tunnetaan vaativien integraatio-, arkkitehtuuri- ja dataratkaisujen toteuttajana. Tehtävämme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua. Teemme sen rakentamalla älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja Microsoft Azure -teknologialla.

Tehtävänkuvaus

Azure Data Architect -roolissa kehität tulevaisuuden pilvipalveluita alan uusimmilla teknologioilla. Otat työssäsi kokonaisvaltaisesti haltuun asiakkaiden data-arkkitehtuureja, suunnittelet ja rakennat teknisiä ratkaisuja ja mallinnat tietokokonaisuuksia. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on usean vuoden kokemus Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja SQL Server -tietokannoista, ja näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen niiden avulla. Toivomme vahvaa projektinhallintaosaamista, sekä kokemusta tiimien vetämisestä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Arvostamme halua kehittyä alan parhaaksi Azure-osaajaksi ja kykyä sen toteuttamiseksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin, ja teemme joka vuosi etätyöretken ulkomaille.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot tehtävästä: anna.saloranta@cloud1.fi tai aki.piisinen@cloud1.fi

Cloud1 Azure Data Architect

Asiakastarina

Case Alko Oy: Liiketoiminnan kehittäminen vaatii yhden totuuden datasta

Lue asiakastarinasta, miten Cloud1 auttoi Alkoa uudistamaan tietovarastonsa ja rakentamaan modernin, tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuvan data platformin.

Cloud1 Alko Data Architecture
Marko Oja, Data Architect
Data-arkkitehdin työnkuva Cloud1:lla on todella monipuolinen ja muokattavissa jokaisen omien toiveiden ja vahvuuksien perusteella. Oma vahvuusalueeni on tiedon mallinnuksessa ja raportoinnissa, mutta teen mielelläni myös käyttöliittymäkehitystä tai pienimuotoista koodausta integraation parissa osaamistani laajentaakseni.

Marko Oja

Data Architect | Cloud1

Hae tehtävää