<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Cloud1:n ennätyskuukausi osoittaa suunnan olevan oikea

 

Kun Cloud1 aloitti matkansa, visionamme oli uudistaa IT-alaa. Halusimme siirtyä pois perinteisistä projektitoimituksista ja keskittyä ketteriin sekä kustannustehokkaisiin ratkaisuihin, joissa asiakkaan tarpeet ja liiketoiminta ovat etusijalla. Syyskuussa 2023, saavutimme ennätyskuukauden haastavassa markkinatilanteessa - todisteena siitä, että pitkäjänteinen sitoutumisemme on tuottanut tulosta. Cloud1:n kasvukulttuuri sekä jatkuvasti laajeneva tiimimme data-ammattilaisia on antanut meille vahvan pohjan vastata epävakaan IT-markkinan haasteisiin.

”Asiakkaan arvon luominen on aina ollut keskiössämme. Nykyinen markkinatilanne todistaa lähestymistapamme toimivuuden”, toteaa kaupallinen johtaja Harri Puupponen.

Kasvun matka

Yritykset tunnistavat yhä enemmän datalähtöisen päätöksenteon ja pilvipohjaisten ratkaisujen arvon. Cloud1:n syvä asiantuntemus, erityisesti Azure-palveluissa, on mahdollistanut räätälöityjen ratkaisujen kehittämisen, jotka eivät ainoastaan vastaa, vaan usein ylittävät asiakkaidemme odotukset. ”Kasvumme nojaa innovaatioon ja siihen, että teemme asiat meidän omalla tavallamme”, kertoo toimitusjohtaja Tuomo Riihentupa.

Viime vuonna Cloud1 vahvistui entisestään, kun pääomasijoittaja Voland Partners liittyi joukkoomme. Tämän kumppanuuden myötä Cloud1 on kokenut paitsi voimakasta kasvua, myös parantanut kannattavuuttaan. Voland Partnersin tuoma asiantuntemus on auttanut meitä uudistamaan Cloud1:n strategiaa, arvoja ja toimintatapoja vastaamaan jatkuvasti muuttuvaa toimialaa.

Vahva suorituksemme näinä epävarmoina aikoina on osoitus siitä, että olemme valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Ennätyskuukausi on vain yksi etappi Cloud1:n kasvutarinassa.

Nöyrät kiitokset asiakkaillemme sekä koko Cloud1:n tiimille.

Kohti seuraavaa vuosineljännestä!

 

Screenshot 2023-10-27 100702