<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Datalähtöistä arvonluontia pilviteknologialla

Autamme asiakkaitamme muuttamaan datan aidoksi liiketoimintahyödyksi, parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan prosesseja.
80+

Asiakasyritystä

80+

Huippuammattilaista

800+

Onnistunutta projektia

Asiakastarinat

Palvelumme

Advisor-palvelut

Advisory toimeksiannoissa rakennamme ymmärrystä liiketoimintasi tavoitteista. Ehdotamme dataan perustuvia innovatiivisia ratkaisuja ja rakennamme kyvykkyyksiesi tiekartan.

Alustat

Toteutamme liiketoimintasi kehitystarpeita vastaavan Azure infrastruktuurin ja data-alustat sekä varmistamme organisaatiosi käytännöt ja osaamisen alustojen ylläpidon ja hallinnan osalta.

Integraatiot ja Data Engineering

Varmistamme, että data liikkuu lähdejärjestemistä Azure platformiin ja sieltä haluttuihin käyttökohteisiin. Rakennamme kyvykkyyden datan vastaanottoon, säilytykseen ja prosessointiin.

Sovellukset ja analytiikka

Toteutamme tarpeitasi vastaavat liiketoimintasovellukset Microsoft Power Platformia hyödyntäen. Analytiikkatarpeisiisi vastaamme Microsoftin Fabric palveluita hyödyntäen.

Jatkuva kehitys ja ylläpito

Tarjoamme käyttöösi organisaatiosi osaamista täydentävän asiantuntijatiimin, joka räätälöidään tarpeesi mukaan. Toimimme tiiviinä osana asiakkaamme organisaatiota ja toimitamme liiketoiminnallesi arvoa jatkuvana toimituksena.

Laadukasta asiantuntijuutta

Tutustu uravaihtoehtoihin Cloud1:lla.

Lue lisää