<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Azure iPaaS Blueprint

Kiinnostaako sinua, miten API:t ja vielä laajemmin integraatioalustat vaikuttavat liiketoimintaasi, ja miten niitä voidaan hyödyntää prosessiesi tehostamisessa? Olemme tuottaneet Cloud1 iPaaS-konsepti Blueprintin avaamaan juuri näitä kysymyksiä. 

download-1

Azure iPaaS Blueprint

Kenelle Blueprint on suunniteltu?

Kiinnostaako sinua, miten API:t ja vielä laajemmin integraatioalustat vaikuttavat organisaatioosi, ja miten niitä voidaan hyödyntää liiketoimintasi sekä prosessiesi tehostamisessa?

Olemme tuottaneet Cloud1 iPaas-konsepti Blueprintin avaamaan näitä kysymyksiä. Tähän materiaaliin keräsimme kollektiivisen tietämyksemme ja parhaat käytäntömme modernien iPaaS ratkaisujen rakentamiseksi Azuressa.

Blueprint rakentuu kolmesta osa-alueesta:

  • Ensimmäinen osuus käsittelee erilaisia trendejä ja liiketoiminnallisia ajureita integraatioalustoille. Olemme koonneet statistiikkaa lukuisista tutkimuksista, joilla avaamme syitä sille, miksi integraatioalustat nähdään strategisena voimavarana monissa yrityksissä. Nostamme esille myös etuja sekä sitä, miten nämä alustat liittyvät yhteen alan kuumimmista trendeistä: Applikaatioiden kansalaiskehitykseen.

  • Toinen osuus syventyy erilaisiin integraatioalustatyyppeihin, joita organisaatiot ja yritykset pääsääntöisesti hyödyntävät. Avaamme niitä haasteita ja käyttötapauksia haasteista ja käyttötapauksista sinun tulisi olla selvillä, kun arvioit sopivaa vaihtoehtoa yrityksesi tarpeisiin.

  • Viimeinen osuus esittelee Cloud1 iPaaS:in, virtaviivaisen version Azuren integraatioalustasta. Meidän toiminta- ja kehitysmallimme perustuvat erittäin korkeaan automaatioon ja uudelleenkäytettävyyteen, jotka molemmat ovat ratkaisevia tekijöitä alustakehityksessä. Esittelemme parhaat integraatiopalvelut, joita Azuresta löytyy ja ennen kaikkea arkkitehtuurikonseptimme, joka on suunniteltu ratkaisemaan sellaisia vaatimuksia ja ongelmia, joita useimmat organisaatiot kohtaavat nopeasti muuntuvassa integraatio- ja dataympäristössä. Konseptiamme on käytetty useissa tuotantoympäristöissä, missä se on osoittanut kykynsä, sekä laajennettavuutensa taklaamaan millaisia integraatiohaasteita hyvänsä. 

Joten huolimatta siitä, oletko utelias API-maailmasta yleisesti, vai oletko nimenomaan kiinnostunut Azure integraatioalustojen toteuttamisesta, me uskomme, että Blueprintimme tarjoaa sinulle uusia oivalluksia. Olkaa hyvät.

Kopio Cloud1 - Integration Platform Blueprint
2-3
3-1
C1 Blueprint ländärin vaihtuvat kuvat
Modernit integraatioalustat

Azure AamuCast: Modernit integraatioalustat

Integration Platform

API-kehityksestä liiketoiminnalle kiinnostavaa Power BI:n avulla