<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Voland Partners kiihdyttää datavetoista liiketoiminnan kehittämistä tarjoavan pilvikonsultti Cloud1:n kasvua

Voland Partners tekee ensimmäisen sijoituksensa Microsoft Azure -pilveen ratkaisuja tuottavaan Cloud1:iin, ja siitä tulee yhtiön vähemmistöomistaja. Cloud1:lla on erinomainen maine niin työntekijöiden kuin asiakkaiden parissa. Pilvipalvelujen ja datan hyödyntämisen megatrendi yhdistettynä hyvään työhön on siivittänyt yrityksen keskimäärin noin 40 prosentin vuosittaiseen kasvuun.

Microsoft Azure -kumppanuus on kuulunut Cloud1:n strategiaan alusta saakka. Cloud1 hallitsee datavetoisen pilvipalveluun siirtymisen kokonaisvaltaisesti ja on omalla näkemyksellään luonut asiakkailleen merkittävää lisäarvoa.

”Cloud1 on terävästi keskittynyt vauhdittamaan asiakkaidensa dataan perustuvaa liiketoimintaa rakentamalla keskitettyjä data-alustoja julkiseen pilveen. Cloud1 erottuu ylivertaisella teknologiaosaamisella ja panostaa voimakkaasti yrityskulttuuriin. Olemme iloisia päästessämme osaksi Cloud1:n tiimiä ja tukemaan heitä kasvumatkallaan”, sanoo Erkka Niemi, Voland Partnersin hallituksen puheenjohtaja. 

“Voland Partners on sijoittaja ja kanssayrittäjä, joka tietää, mistä puhuu toimiessaan teknologia-alan kasvuyritysten kanssa. Vähemmistöomistajana Voland voi tuoda tarvitsemaamme tukea toimintamme vahvistamiseksi ja kasvun kiihdyttämiseksi”, toteaa Henri Aalto, Cloud1:n hallituksen puheenjohtaja. 

Cloud1 työllistää yli 60 asiantuntijaa, ja sillä on noin 40 asiakasta. Cloud1:n tavoitteena on kasvattaa merkittävästi liiketoimintaansa Suomessa ja myös laajentaa toimintaansa ulkomaille.
 
Lisätietoja: 
Henri Aalto, Chairman of the Board, Cloud1, +358 50 464 7657, henri.aalto@cloud1.fi
Erkka Niemi, Partner, Voland Partners, +358 40 713 1568, erkka.niemi@voland.fi

Cloud1 on datavetoisiin pilvipalveluratkaisuihin keskittynyt suomalainen asiantuntijayritys. Cloud1:n auttaa asiakkaitaan muuntamaan datan aidoksi liiketoimintahyödyksi, parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan prosesseja. Cloud1:n palvelut koostuvat Azure- osaamisesta, arkkitehtuurisuunnittelusta, analytiikka-, data- ja integraatioratkaisujen ketterästä kehittämisestä sekä Microsoftin kehittyneen analytiikan ja low code -ratkaisuista. Cloud1:n liikevaihto vuonna 2022 on noin 8 miljoonaa euroa.