<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Cloud1 muuttaa uusiin tiloihin joulukuussa

Cloud1 saa käyttöönsä uudet toimitilat joulukuussa 2021. Uusi toimisto löytyy vain kivenheiton päästä nykyisistä, osoitteesta Vuorikatu 20.

– Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsimme uudet, monikäyttöiset tilat. Keskustasijainti ja hyvät palvelut olivat meille keskeinen kriteeri niitä valittaessa, kertovat Jan Tuomi ja Aki Piisinen.

Uusissa tiloissa kiinnitetään erityistä huomiota myös erilaisten tiimityöskentelyn tapojen ja muotojen mahdollistamiseen. Toiveita ja tarpeita on kartoitettu yhdessä henkilökunnan kanssa. Uusissa tiloissa kiinnitetään erityistä huomiota työergonomiaan, yhteisöllisyyden rakentamiseen sekä yleisesti työhyvinvoinnin edistämiseen.

Vuorikatu 20:n kiinteistö on valmistunut vuonna 1939 alun perin Tampereen Rohdon (nyk. Tamro) käyttöön. 2000-luvulla tilat toimivat muun muassa Poliisihallituksen päämajana. Vuosien varrella rakennusta on uudistettu useasti. Vuonna 2006 kiinteistö peruskorjattiin moderniin toimistokäyttöön, ja vuonna 2015 se päivitettiin usealle vuokralaiselle sopivaksi kohteeksi.

Lue lisää aiheesta