Cloud1 yrityksenä

Datalähtöinen pilvitransformaatio vaatii erilaista ajattelua sekä uudenlaista osaamista. Cloud1 on innovatiivinen dataosaajien joukko. Pystymme viemään läpi haastavatkin muutosprosessit, jotta asiakkaamme saavat datastaan kaiken irti.

Digitaalisuuden arkkitehdit

Mikä meille on tärkeää?

Toteutamme vaativat integraatio-, arkkitehtuuri- ja datahankkeet nopeasti ja tehokkaasti Microsoft Azure -teknologian ja huippuosaamisen avulla.

Inhimillisyys

Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme. Huomioimme ihmisten yksilölliset tarpeet ja panostamme hyvinvointiin. Lisäarvo syntyy ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Reiluus

Tarjoamme työyhteisömme jäsenille tasa-arvoiset mahdollisuudet, ja kannustamme osallistumaan päätöksentekoon. Jokaisella on mahdollisuus  kehittää omaa osaamistaan ja muotoilla työnkuvaa vahvuuksiensa sekä kiinnostuksenkohteidensa mukaan.

Edelläkävijyys

Haastamme totutut konventiot, uskallamme ajatella ja tehdä toisin. Kehitämme rohkeasti toimintaamme, näytämme suuntaa ja luomme uutta.

Ammattimaisuus

Panostamme työn laatuun. Ehdotamme vain ratkaisuja, joiden takana voimme seistä. Teemme toteutuksia, joiden lopputuloksesta voi olla ylpeä.

Asiantuntijuus

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut loppukäyttäjää ajatellen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Tutustu uramahdollisuuksiin Cloud1:lla

Avoimet työpaikat
Asiakkaiden määrä

+50

Toteutettujen Azure-projektien määrä

+500

Asiantuntijoiden määrä

+60

Cloud1| Digitaalisuuden arkkitehdit

Digitaalisuuden arkkitehdit

Koska näemme, että maailmassa on paikka meidän tavallemme tehdä asioita

Cloud1 auttaa yrityksiä ottamaan täyden hyödyn irti pilven dataominaisuuksista. Olemme monialainen dataosaajien joukko, jonka ainutlaatuinen tapa työskennellä ja toimia on saanut laajasti kiitosta. Data on arvokasta yrityksille, kun:

 • se lisää näkyvyyttä ja ymmärrystä
 • se mahdollistaa paremmat päätökset
 • sen pohjalta voidaan kehittää liiketoimintaa
 • se auttaa optimoimaan prosesseja
 • se voidaan tuotteistaa tai palvelullistaa
 • se mahdollistaa pohjan digitaaliselle liiketoiminnalle.

Cloud1 pystyy viemään läpi muutosprosessin, jota datalähtöiseen pilvitransformaatioon vaaditaan. 

Ota yhteyttä
 • Toiminnan ohjaaminen, suunnitteleminen ja kehittäminen on nyt helpompaa, sillä meillä on enemmän tietoa käytettävissä.

  Marianna Preller

  CRM-päällikkö | Suomen Punainen Risti

 • Cloud1:sta tekee poikkeuksellisen se, että samassa toimijassa yhdistyy sekä laaja liiketoiminnan ymmärrys että syvä teknologinen osaaminen. Liiketoimintatarpeiden määrittelystä voidaan sujuvasti siirtyä pitkälle konepellin alle.

  Kaapro Kanto

  CIO | Alko Oy

Asiakkaitamme

Autamme monia yrityksiä eri toimialoilta saamaan datasta kilpailuetua.

microsoft-partner-gold

Cloud1 on Microsoftin uuden kumppanuusohjelman mukainen Solution Partner -toimija Data & AI, Sovelluskehitys sekä pilvi-infrastruktuurin osaamisalueilla. Lisäksi Cloud1 on todistanut kyvykkyytensä AI and Machine Learning in Microsoft Azure specialization -erikoistumisauditoinnissa. 

Cloud1 on myös kultatason Microsoft-kumppani DevOps, Data Analytics, Data Platform, Application Development, Cloud Platform sekä Application Integration -osaamisalueilla. Sertifioinnit ovat tae siitä, että Cloud1 pystyy toteuttamaan laadukkaasti eri osaamisalueiden läpileikkaavaa asiantuntemusta vaativia projekteja. Osaamisen kattavuus mahdollistaa projektien ketterän toteuttamisen.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti, vastaamme siihen mahdollisimman pian.