<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Cloud1 on saavuttanut Future Workplace – sertifikaatin

 

Cloud1:lle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti vuonna 2023, mikä on osoitus poikkeuksellisen hyvästä työntekijäymmärryksestä yrityskulttuurissamme. Samana vuonna vain 32 muuta yritystä palkittiin tällä sertifikaatilla.

Cloud1:n tavoitteena on luoda yrityskulttuuri, joka asettaa tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin etusijalle. Meillä on monipuolinen työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ilman ennalta määriteltyjä odotuksia. Cloud1:ssä kannustamme kehittymään henkilökohtaisten vahvuuksien mukaan, ja pyrimme siihen, että jokainen voi muovata työtehtäviään omien intohimojensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Ensimmäistä kertaa Cloud1:n historiassa toteutimme Siqni-henkilöstökyselyn, joka osoitti, kuinka hyvin nämä arvot toteutuvat käytännössä.

Siqni-henkilöstökysely paljastaa, mitkä tekijät ovat keskeisiä työympäristössä ja kuinka ne näkyvät päivittäisessä työssämme. Kysely määritti meille myös eNPS-indeksin (Employee Net Promoter Score), kansainvälisesti vertailtavissa olevan työpaikan suositteluindeksin. Cloud1 saavutti suositteluindeksin 59, mikä on erinomainen tulos. Siqnin mukaan länsimaissa eNPS-indeksiä, joka on yli 20, voidaan pitää hyvänä tuloksena. Erinomaisten tulosten perusteella Cloud1:lle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti vuonna 2023.

IMG_1149 (3)

Vastauksissamme mielekkäät työtehtävät nousivat merkityksellisimmäksi tekijäksi. Lisäksi tärkeitä tekijöitä olivat oikeudenmukainen palkka ja luontoisedut, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta, ammattitaitoiset kollegat sekä mahdollisuus kehittyä omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Kyselyn mukaan nämä tekijät toteutuvat Cloud1:ssä hyvin.

Future Workplace -sertifikaatti on arvokas tunnustus Cloud1:n sitoutumisesta luoda erinomainen työyhteisö.