hobbyhall

Asiakastarina

Case Hobby Hall: Integraatioista tehoa liiketoimintaan

Cloud1 yhdisti eli integroi erillisten järjestelmien tietoja yhteen uuteen järjestelmäkokonaisuuteen, yhdistäen kaikki liiketoiminnan osa-alueet ja niissä käytettävät järjestelmät, kuten varastonhallinnan, toiminnanohjauksen, tuotetietojen julkaisun sekä verkkokaupan.

Hobby Hall voi uudistuksen jälkeen hallita tietoja niin, että tieto liikkuu automaattisesti järjestelmien välillä. Aiemmin tietoa piti siirtää manuaalisesti mutta integraatioprosessin seurauksena kaikki tieto on sitä tarvitsevien saatavilla oikeaan aikaan, riippumatta siitä mihin järjestelmään on kirjautuneena.

Tekniset prosessit on siirretty pilvipohjaiseen ratkaisuun, joka on entistä kustannustehokkaampi, toimintavarmempi ja ennen kaikkea tietoturvallisempi. Tietoturvan takaa järjestelmän pilvipohjaisuus, jossa tietoturva on sisäänrakennettu jo oletuksena.

Jan Silander, CIO, SGN Group
Järjestelmiä integroidaan keskenään entistä enemmän. Meillä kokonaisuuden on tarkoitus olla enemmän kuin osiensa summa liiketoiminnallisen lisäarvon näkökulmasta. Pilvipohjainen integraatiomalli tuo meidän järjestelmien väliseen toimintaan ennen näkemätöntä tehokkuutta.

Jan Silander

CIO | SGN Group Oy

Integraatioiden ansiosta järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään, jolloin syntyy järjestelmätason automatisaatiota, joka vuorostaan vähentää virheiden mahdollisuutta järjestelmissä ja nopeutta tiedonvälityksessä.

Kustannukset skaalautuvat käytön mukaan Azuren pilvipalvelussa. Perinteiseen konesaliin verrattuna säästö on merkittävä. Perinteisestä konesalista poiketen Azuren pilvi käyttää vain kulloinkin tarvittavia resursseja, niiden vaihdellessa ja skaalattaessa kulloistenkin tarpeiden ja käytön mukaan. Azuren käyttökustannukset voivat olla jopa halvemmat kuin perinteisen konesalin korkokustannukset.

Olemme ylpeitä onnistuneesta lopputuloksesta, joka on ensimmäinen laatuaan, kun puhutaan näin laajasta integraatioprojektista suomessa käyttäjien Azuren pilvipohjaista integraatioalustaa. Integroimme kaiken tiedon noin 40 integraatio avulla yhteen virtaviivaiseen kokonaisuuteen reaktionopeudeltaan ja ketteryydeltään ennenäkemättömällä tavalla.

Harri Puupponen

Integraatioarkkitehti | Cloud1 Oy

Pilvestä
kaikki irti

Saat pilvitransformaatiosta parhaat hyödyt irti, kun ratkaisut toteutetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti Microsoft Azure -teknologioilla.

Lue lisää Azuresta

Datasta
kaikki irti

Rakennamme digitaalisia arkkitehtuuriratkaisuja, jotka hyödyntävät dataa kokonaisvaltaisesti järjestelmärajojen yli ja skaalautuvat joustavasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Tutustu palveluihimme

Asiakastarinat

Tutustu muihin toteutuksiin

Olemme auttaneet monia yrityksiä eri toimialoilta saamaan datasta kilpailuetua.

NRC-group-logo
Integraatioalustan modernisointi

NRC Group Finlandin integraatioalusta siirrettiin perinteisestä konesaliympäristöstä moderniin pilviympäristöön.

Lue asiakastarina
Are_tunnus_RGB
Vaativa järjestelmäintegraatio valmiiksi muutamassa viikossa

Autoimme Area vaativan järjestelmäintegraation teknologiavalinnassa ja parhaiten toimivan ratkaisun löytämisessä.

Lue asiakastarina
basware
Yhtenäisempää informaatiota asiakasliiketoimintaan

Basware yhdisti eri sovelluksissa sijaitsevat asiakas- ja tuotetietonsa kokonaisuudeksi, joka sisältää Microsoftin master datan hallinnan, SQL-tietokannan ja BizTalk-integrointialustan.

Lue asiakastarina

Kiinnostuitko tästä
toteutuksesta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.