<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Azure – Alusta menestykseen

Microsoft Azure on pilvipohjainen sovellusalusta, jonka avulla ylläpidetään, kehitetään, otetaan käyttöön ja hallinnoidaan tietojärjestelmiä.

Azuren ansiosta voit keskittäää palveluiden integroinnin yhteen alustaan. Pilvipohjaisen sovellusalustan ominaisuuden mahdollistavat nopeamman kehitystyön, paremman tietoturvan ja ennustettavuutta kulujen suhteen.

Järjestelmien ollessa samassa paikassa, yhdellä alustalla, sujuvat ylläpito ja päivitystyöt helpommin. Aiemmin tietoja ja järjestelmiä ylläpidettiin itse, jolloin myös yllättäviä kuluja saattoi syntyä konesalissa. Azuressa kuluja syntyy vain käytöstä, jolloin ennustettavuus paranee eikä piilokuluja pääse syntymään .

Verrattuna vanhoihin järjestelmiin, niiden päivittäminen ja niissä olevien tietojen hallinnointiin ovat nykyaikaiset tavat käsitellä tietoa mullistaneet vieminen moderniin pilvipohjaiseen ympäristöön.

Azuren ketteryyden ja joustavuuden ansiosta jossa tiedot ovat jatkuvasti niitä tarvitsevien saatavilla.

Cloud1 on alan uranuurtaja ja olemme asiakasprojektien pohjalta luoneet Azure Pro -palvelukokonaisuuden, johon on sisällytetty parhaat käytännöt, joita voidaan ottaa käyttöön kustannustehokkaasti.

 

Tutustu palveluihimme