Digitaalisuuden arkkitehdit

Azure Infrastructure Consultant/Architect

Cloud1 tunnetaan vaativien integraatio-, arkkitehtuuri- ja dataratkaisujen toteuttajana. Tehtävämme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua. Teemme sen rakentamalla älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja Microsoft Azure -teknologialla.

Tehtävänkuvaus

Azure Infrastructure Consultant/Architect -roolissa työskentelet nykyisissä asiakasprojekteissamme sekä Cloud1:n sisäisissä kehitysprojekteissa infrastruktuuriin ja sen automatisointiin liittyvissä tehtävissä.

Edellytämme hakijalta vahvaa osaamista Microsoft-infrastruktuuriin liittyvistä palveluista. Roolin menestyksellinen hoitaminen edyllyttää perustietämystä verkkoasioista ja kohtuullista skriptausosaamista (mielellään PowerShell).

Projekteissamme tehdään pääsääntöisesti töitä Microsoft Azuren parissa, mutta myös hybridi-ympäristöissä ja pieneltä osin on-premise-ympäristöissä. Projektimme liittyvät yleensä dataan ja/tai integraatioihin, joiden ymmärtäminen helpottaa tehtävän hoitamista.

Arvostamme kokemusta ARM-mallipohjista, Terraform-työkalusta sekä Azuresta yleisesti, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä timanttiseksi Azure-osaajaksi. Sujuvista kommunikaatio- ja organisointitaidoista on apua tehtävän hoitamisessa.

Azure Infrastructure Consultant/Architect

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot tehtävästä: anna.saloranta@cloud1.fi, jan.tuomi@cloud1.fi tai petri.malkki@cloud1.fi.

Fokuksessa

Cloud1:n infraosaamisesta oli korvaamatonta apua MM-rallin teknisessä toteutuksessa

NEP Finland Oy tarjoaa teknisiä palveluita ja ratkaisuja tv- ja elokuvatuotantoihin. Lue blogista, millaisia käänteitä MM-rallin editointiin liittyi ja miten haasteista selvittiin Cloud1:n laajan infraosaamisen avulla.

nesterally2019-kuvaaja-toni-ollikainen
Cloud1 Petri Mälkki
Infrastruktuuriarkkitehdin roolissa eteenpäin auttaa uteliaisuus. Kiivaan kehitystahdin mukana pysyminen edellyttää halua oppia uusia asioita joka päivä. Vaikka tehtävä edellyttää laaja-alaista kokonaisnäkemystä teknologioista, on välillä syytä syventyä. Taivaanrannan maalarina tehtävässä ei pärjää.

Petri Mälkki

Azure Infrastructure Architect | Cloud1

Hae tehtävää