<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitaalisuuden arkkitehdit

Azure Data Engineer

Cloud1 tunnetaan vaativien integraatio-, arkkitehtuuri- ja dataratkaisujen toteuttajana. Tehtävämme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua. Teemme sen rakentamalla älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja Microsoft Azure -teknologialla.

Tehtävänkuvaus

Azure Data Engineer -roolissa suunnittelet ja toteutat teknisiä ratkaisuja vaihtelevissa pilviprojekteissa alan uusimmilla teknologioilla. Hyödynnät osaamistasi tietokannoista, integraatioista ja tietomallinnuksesta asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus tietovarastoinnista (esim. ETL) tai integraatioista, ja erityisesti Microsoft SQL Server -tietokannoista. Toivomme sinulta teknisten taitojen lisäksi kokemusta tiimityöstä asiakasrajapinnassa ja kykyä edistää kehitystyötä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta Azuresta, Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja Master Data Managementista, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä kivenkovaksi Azure-osaajaksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin, ja teemme joka vuosi etätyöretken ulkomaille.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot tehtävästä: anna.saloranta@cloud1.fi tai aki.piisinen@cloud1.fi

Cloud1 Azure Data Engineer

Asiakastarina

Case Alko Oy: Liiketoiminnan kehittäminen vaatii yhden totuuden datasta

Lue asiakastarinasta, miten Cloud1 auttoi Alkoa uudistamaan tietovarastonsa ja rakentamaan modernin, tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuvan data platformin.

Cloud1 Alko Architecture
Markus Laurén, Data Engineer
Data Engineerin tehtävässä on hyödyksi, jos ymmärtää tietovarastoinnin ja datan lisäksi myös liiketoimintaa. Omat tehtäväni liittyvät datamassojen liikutteluun, muokkaamiseen ja varastoimiseen. Työskentelen pääasiassa SQL Server Integration Servicesin (SSIS) ja Azure Data Factoryn parissa. Olen ollut aiemmin töissä suurissa kansainvälisissä konserneissa, ja niiden jälkeen Cloud1 tuntuu avoimelta ja joustavalta työpaikalta, jossa monet asiat hoituvat helpommin.

Markus Laurén

Data Engineer | Cloud1

Hae tehtävää