<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=266259327823226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitaalisuuden arkkitehdit

Azure Data & Analytics Consultant

Cloud1 tunnetaan vaativien integraatio-, arkkitehtuuri- ja dataratkaisujen toteuttajana. Tehtävämme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua. Teemme sen rakentamalla älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja Microsoft Azure -teknologialla.

Tehtävänkuvaus

Azure Data & Analytics Consultant -roolissa kehität asiakkaidemme liiketoimintaa pilviteknologian eturintamassa. Hyödynnät osaamistasi analytiikkaratkaisujen toteuttamisesta, teet vaatimusmäärittelyä ja mallinnat tietokokonaisuuksia. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on erityisosaamista Microsoft Power BI:sta tai muusta data-analytiikan työkalusta (esim. Tableau, Qlik). Toivomme sinulta teknisten taitojen lisäksi kokemusta tiimityöstä asiakasrajapinnassa ja kykyä edistää kehitystyötä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta edistyksellisestä analytiikasta ja Azuresta, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä timanttiseksi Azure-osaajaksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin, ja teemme joka vuosi etätyöretken ulkomaille.

Hae tehtävää alla olevalla lomakkeella, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot tehtävästä: anna.saloranta@cloud1.fi tai aki.piisinen@cloud1.fi

Cloud1 Azure Data & Analytics Consultant

Asiakastarina

Case Alko Oy: Liiketoiminnan kehittäminen vaatii yhden totuuden datasta

Lue asiakastarinasta, miten Cloud1 auttoi Alkoa uudistamaan tietovarastonsa ja rakentamaan modernin, tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuvan data platformin.

Cloud1 Alko Data Architecture
Joonas Soukki, Data Architect
Tässä työssä on ymmärrettävä sekä liiketoimintaa että teknologiset mahdollisuudet niin hyvin, että voi ohjata ja konsultoida asiakasta. Oma työpäiväni koostuu dataintensiivisten asiakasprojektien suunnittelu-, toteutus- ja ohjaustyöstä. Työssäni palkitsevinta on nähdä, kuinka asiakkaat oppivat toteutusprojektien jälkeen hyödyntämään uusia ratkaisuja ja työkaluja luovalla tavalla. Cloud1:ssa on erityisen hienoa sen matala hierarkia ja nopeatempoinen kokeilukulttuuri. Lisäksi ympärillä on kokeneita asiantuntijoita, joilta oppii koko ajan uutta.

Joonas Soukki

Data Architect | Cloud1

Hae tehtävää