Digitaalisuuden arkkitehdit

Älä jää datan alle,
ota se palvelukseesi

Edelläkävijä

Haasta itsesi huippuammattilaisten joukossa

Vahva sisäinen kulttuurimme antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet kasvaa ammattilaisena, ja toteuttaa omaa henkilökohtaista potentiaaliasi. Olemme innovatiivinen dataosaajien joukko. Voit siis olla varma siitä, että saat työkaveriksesi kollegat, joiden ammattitaito on alan terävintä kärkeä.

Cloud1:lla pääset toteuttamaan haastavia ja mielenkiintoisia projekteja uusinta Azure-teknologiaa hyödyntäen. Olemme kultatason Microsoft-kumppani, jonka ansiosta monet hankkeemme ovat ainutlaatuisia koko Suomen mittakaavassa.

Huomioimme jokaisen henkilökohtaiset tarpeet, ja panostamme vahvasti hyvinvointiin. Henkilökohtaisen kehityspolun ansiosta voit itse päättää millaisiin tehtäviin haluat keskittyä, ja millaiseksi roolisi muotoutuu tulevaisuudessa. 

 

cloud1_301328

 

Edut

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvät palkitsemismallit niin palkan, koulutuksen kuin työn joustavuuden suhteen. Asiantuntijoillamme on mahdollista käyttää aikaa uuden opetteluun, sekä laajat koulutusmahdollisuudet.

Meille on tärkeää mahdollistaa asiantuntijoillemme laadukkaat työskentelyolosuhteet sekä edistää yhteisöllisyyttä. 

Kilpailukykyisen kompensaation lisäksi huolehdimme hyvinvoinnistasi kattavien työsuhde-etujen muodossa. Niihin kuuluvat mm. 

  • Vuosittainen etätyömatka
  • Sertifioinnit
  • Sairaan lapsen kotihoitopalvelu
  • Laajat työterveyspalvelut
  • Palkkiorahasto

Avoimet työpaikat

Data Project Manager

Are you passionate about working with Azure and data? Do you thrive in a dynamic and innovative environment that values modern technologies and tools, fosters collaboration with customers and partners, and has a strong vision for the future of data?

Lue lisää

Azure Data & Analytics Consultant

Kehitä asiakkaidemme liiketoimintaa pilviteknologian eturintamassa. Hyödynnä osaamistasi analytiikkaratkaisujen toteuttamisesta, tee vaatimusmäärittelyä ja mallinna tietokokonaisuuksia.

Lue lisää

Azure Data & Analytics Architect

Kehitä asiakkaidemme liiketoimintaa pilviteknologian eturintamassa. Arkkitehtinä lähestyt ratkaisuja sekä teknologisista että liiketoiminnallista lähtökohdista käsin.

Lue lisää

Azure Data Engineer

Suunnittele ja toteuta teknisiä ratkaisuja mielenkiintoisissa pilviprojekteissa alan uusimmilla teknologioilla. Hyödynnä osaamistasi tietokannoista, integraatioista ja tietomallinnuksesta asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi.

Lue lisää

Azure Infrastructure Architect

Työskentele asiakasprojekteissa sekä Cloud1:n sisäisissä kehitysprojekteissa infrastruktuuriin ja sen automatisointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä edellytetään perustietämystä verkkoasioista, sekä kohtuullista skriptausosaamista.

Lue lisää

Azure API & Integration Architect

Suunnittele ja toteuta teknisiä ratkaisuja vaihtelevissa projekteissa. Hyödynnä osaamistasi integraatioarkkitehtuureista, rajapinnoista (SOAP, XML ja/tai REST, JSON), dataprosessien sisäistämisestä ja tietomuunnoksista.

Lue lisää

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Cloud1:lla? Voit laittaa meille myös avoimen työhakemuksen.

Lue lisää

Kokemus

Monipuoliset ja mielenkiintoiset asiakastyöt

Cloud1 auttaa yrityksiä ottamaan täyden hyödyn irti pilven dataominaisuuksista. Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, ja tarpeet datalle ja analytiikalle vaihtelevat. Datasta tuotettava arvo sisältää sekin erilaisia ratkaisuja aina tuotantolaitoksen prosessien tehostamisesta IoT-toteutuksiin – ja kaikkea siltä väliltä.

Asiantuntijamme arvostavat projektien vaihtelevuutta. Laaja kenttä tuo sopivasti haastetta ja mahdollistaa uuden oppimisen. 

Ei valittua videota

Valitse videotyyppi sivupalkista.

kemira
Arvoa datasta ja analytiikasta

Kemira Data Hub tuo yhteen alustaan tehtaan tuottamaa prosessi- ja automaatiodataa. Data tuottaa parhaillaan konkreettista hyötyä tehostuneina prosesseina sekä tuotannon seisokkien välttämisenä.

Lue asiakastarina
alko-logo
Liiketoiminnan kehittäminen vaatii yhden totuuden datasta

Alkolle rakennettiin moderni data-alusta, joka mukautuu tulevaisuuden tarpeisiin ja palvelee joustavasti liiketoiminnan tarpeita.

Lue asiakastarina
punainen-risti-roda-korset
Keskitetty tietovarasto tuo datan saataville

SPR:lle toteutettiin keskitetty tietovarasto, joka tuo tehokkuutta varainhankinnan raportointiin ja analytiikkaan.

Lue asiakastarina

Meille on tärkeää

Nämä arvot ohjaavat tekemistä Cloud1:lla.

Inhimillisyys
Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme. Huomioimme ihmisten yksilölliset tarpeet ja panostamme hyvinvointiin. Lisäarvo syntyy ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Reiluus
Tarjoamme työyhteisömme jäsenille tasa-arvoiset mahdollisuudet, ja kannustamme osallistumaan päätöksentekoon. Tarjoamme mahdollisuuden muotoilla työnkuvaa omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaisesti. Meillä kaikki ovat samalla viivalla.

Edelläkävijyys
Haastamme totutut konventiot, uskallamme ajatella ja tehdä toisin. Kehitämme rohkeasti toimintaamme, näytämme suuntaa ja luomme uutta.

Ammattimaisuus
Panostamme työn laatuun. Ehdotamme vain ratkaisuja, joiden takana voimme seistä. Teemme toteutuksia, joiden lopputuloksesta voi olla ylpeä.

Asiantuntijuus
Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut loppukäyttäjää ajatellen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin.

6 kuukauden välitilinpäätös – ovatko rekrytoinnin lupaukset lunastettu?
6 kuukauden välitilinpäätös – ovatko rekrytoinnin lupaukset lunastettu?
Lue lisää
ATK on asian ytimessä data-arkkitehdin työssä
ATK on asian ytimessä data-arkkitehdin työssä
Lue lisää
Koodauskoulusta Azuren syvään päätyyn
Koodauskoulusta Azuren syvään päätyyn
Lue lisää

Kollegat

Tutustu tekijöihin

 

Asiantuntijamme arvostavat sitä, että ympärillä on kokeneita osaajia ja kollegoita, joilta saa aina kysyä. Projektityössä saat käyttöösi tiimin tuen. Cloud1:n yhteisössä nautitaan asioiden sparraamisesta yhdessä, ajoittain teknologialäppää säästelemättä. Lue lisää uratarinoita blogista.

cloud1-marko-oja-2
"Olo on kuin lapsella karkkikaupassa."

– Marko Oja, Data Architect

Marko on paitsi data-arkkitehti, myös tuottelias sisällöntuottaja Cloud1:n blogissa. Cloud1:ssa Markoa puhutteli se, että asiat halutaan tehdä oikein ja niin, että toteutukset palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasta. 
Tutustu Markon blogikirjoituksiin.

cloud1-antti-koskinen-2
"On hienoa, että ympärillä on porukkaa, jotka ovat tosi hyviä siinä mitä tekevät."

– Antti Koskinen, Data Architect

Cloud1:ssa Anttiin vetosi erityisesti datan nostaminen keskiöön, vaikka tietyt Microsoft Azure -teknologiat edellä mennäänkin.
Lue Antin blogikirjoitus.

cloud1-markus-lauren-2
"Palkitsevinta on suora palaute siitä, että data on ollut juuri sitä, mitä tarvittiinkin."

– Markus Laurén, Data Engineer

Markus arvostaa Cloud1:lla työn ilmapiiriä, jossa on helppo keskustella, runsaasti joustavuutta eikä turhaa byrokratiaa. 
Lue Team Rynkeby -blogi.

Cloud1 Instagram